×
ورزشی
شناسه خبر : 242512
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/06/10 ساعت 14:05
ایران (3) - هند (0) |  دومین پیروزی ایران در تورنمنت کافا 2025

ایران (3) - هند (0) | دومین پیروزی ایران در تورنمنت کافا 2025

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود در تورنمنت کافا موفق شد با نتیجه 3 بر صفر تیم ملی هند را شکست دهد و با کسب شش امتیاز از دو بازی، جایگاه صدرنشینی خود در گروه B را تثبیت کند.

نورنیوز - گروه ورزشی :  ورزشگاه حصار شهر دوشنبه تاجیکستان امروز از ساعت ۱۵:۳۰ میزبان دیدار حساس ایران و هند در چارچوب دور دوم مرحله گروهی تورنمنت کافا 2025 بود. تیم ملی فوتبال ایران امروز (دوشنبه) در دومین دیدار خود از تورنمنت کافا، از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه حیصار شهر دوشنبه تاجیکستان به مصاف هند رفت و توانست با نتیجه قاطع ۳ بر صفر حریف خود را شکست دهد.

در این مسابقه، گل‌های ایران توسط امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه ۵۹، علی علیپور در دقیقه ۸۹ و مهدی طارمی در وقت‌های اضافه (دقیقه ۹۰+۶) به ثمر رسید تا شاگردان امیر قلعه‌نویی با اقتدار، دومین برد پیاپی خود را جشن بگیرند.

تیم ملی ایران که در دیدار نخست موفق شده بود افغانستان را با نتیجه ۳ بر ۱ از پیش رو بردارد، حالا با شش امتیاز از دو بازی، صدر جدول گروه B رقابت‌ها را در اختیار دارد و شانس بالایی برای صعود به مرحله بعدی مسابقات دارد.

نتیجه لحظه‌ای بازی : ایران (3) - هند (0)

مرحله گروهی تورنومنت کافا 2025

ساعت بازی : 15:30 

خلاصه بازی 


 

[دقیقه90+6 ]گل سوم ایران توسط مهدی طارمی 


 

[ دقیقه 89] گل دوم ایران به هند توسط علی علیپور


 

[دقیقه 59گل اول ایران توسط امیرحسین حسین زاده


[دقیقه 20] موقعیت جدی با شوت خطرناک نورافکن به دروازه هند 


سلام نظامی بازیکنان هنگام پخش سرود ملی


 

ایران که در روز نخست برابر افغانستان با وجود دریافت گل نخست، موفق به جبران و پیروزی ۳ بر ۱ شد، حالا در شرایطی با هند روبرو می‌شود که برخی تغییرات در ترکیب تیم ملی به دلیل مصدومیت‌ها و بازگشت بازیکنان جدید ایجاد شده است. شاگردان امیر قلعه‌نویی به‌دنبال دومین برد خود هستند و باید در برابر هند با تمام توان ظاهر شوند.

تغییرات در ترکیب تیم ملی ایران

در فاصله دیدار با افغانستان و هند، تیم ملی ایران تغییرات قابل‌توجهی داشته است. محمد خدابنده‌لو و علیرضا کوشکی به دلیل آسیب‌دیدگی از اردو خارج شدند و ابوالفضل جلالی به تیم اضافه شد. همچنین، محمد محبی صبح امروز به اردوی تیم ملی پیوست و مهدی طارمی نیز پس از بازگشت از یونان به جمع ملی‌پوشان اضافه شده است. قرار است در روز سه‌شنبه، محمدمهدی محبی، سامان قدوس، محمد قربانی و شهریار مغانلو به تیم ملی ملحق شوند.

امیر قلعه‌نویی در این بازی به تغییرات در خط دفاعی فکر کرده است.  پیام نیازمند همچنان در دروازه باقی مانده، اما در قلب دفاع  محمدامین حزباوی جایگزین علی نعمتی خواهد شد و به‌همراه محمدحسین کنعانی‌زادگان، زوج جدید خط دفاعی ایران را تشکیل خواهد داد. همچنین، در سمت‌های راست و چپ دفاع، رامین رضاییان و محمد نادری به ترکیب اصلی خواهند پیوست.علیرضا جهان بخش در ترکیب پیش از بازی دیده نمی‌شود و به نظر می‌رسد در ادامه به ترکیب اضافه خواهد شد.

پیام نیازمند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، محمدامین حزباوی، رامین رضاییان، محمد نادری، روزبه چشمی، امید نورافکن،مهران احمدی، مهدی هاشم‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده و مجید علیاری

ترکیب
 

بازگشت جهانبخش 

روزبه چشمی و امید نورافکن به‌عنوان گزینه‌های هافبک میانی در ترکیب تیم حضور خواهند داشت و علیرضا جهانبخش و مهدی هاشم‌نژاد نیز احتمالاً به‌عنوان وینگر به میدان خواهند رفت. 

جهان+بخش

در حالی که به‌نظر می‌رسد مهدی طارمی و محمد محبی به دلیل دوری از تمرینات ممکن است نیمکت‌نشین باشند، اما حضور آن‌ها به‌عنوان یار تعویضی در جریان بازی با هند بعید به‌نظر نمی‌رسد. سایر بازیکنان همچون احمد گوهری، نیما میرزازاد، علی نعمتی، آریا یوسفی و علیرضاجهانبخش نیز ممکن است در جریان مسابقه وارد زمین شوند.

تقابل دوباره ایران و هند پس از ۹ سال

این دیدار برای دوازدهمین بار بین ایران و هند برگزار می‌شود. تا به‌حال، ایران ۸ بار هند را شکست داده و ۲ برد برای هند و یک تساوی در کارنامه دو تیم ثبت شده است. آخرین بازی این دو تیم به سال ۲۰۱۶ در انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه برمی‌گردد که ایران با نتیجه ۴ بر ۰ هند را شکست داد.

تیم هند که اخیراً جمیل را به‌عنوان سرمربی جدید خود منصوب کرده است، پس از پیروزی ۲ بر ۰ مقابل تاجیکستان در اولین بازی خود در کافا 2025 با انگیزه به میدان خواهد آمد. جمیل نخستین هندی است که پس از ساویو مدیرا، هدایت تیم ملی هند را بر عهده می‌گیرد. او در خصوص دیدار با ایران گفت: «پیروزی در بازی با تاجیکستان انگیزه زیادی به ما داد، اما نکته اصلی در حال حاضر این است که برای بازی با ایران آماده باشیم. ما دو روز فرصت برای ریکاوری داشتیم و اکنون باید مطمئن شویم که همه در هنگام رویارویی با ایران سرحال هستند.»

 


اخبار مرتبط
ایران 0-1 ازبکستان | با گلی در دقایق پایانی پس از سال‌ها به آن‌ها باختیم + خلاصه بازی
دوشنبه 1404/06/17 ساعت 16:14
ایران 0-1 ازبکستان | با گلی در دقایق پایانی پس از سال‌ها به آن‌ها باختیم + خلاصه بازی
تیم ملی فوتبال ایران در فینال تورنمنت کافا مقابل ازبکستان به تساوی بدون گل رسید، اما گل دقیقه 120 علی جونوف باعث شد ازبکستان قهرمان شود و ایران نایب قهرمان شود.
جدول گروه B تورنمنت کافا 2025 با صدرنشینی ایران
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 18:22
جدول گروه B تورنمنت کافا 2025 با صدرنشینی ایران
ایران با پیروزی برابر هند و کسب شش امتیاز از دو بازی، توانست جایگاه صدرنشینی خود در گروه B را تثبیت کند.
تاکید فیفا بر حمایت از کافا
دوشنبه 1404/06/10 ساعت 15:30
تاکید فیفا بر حمایت از کافا
فیفا حمایت رسمی خود از جام ملت‌های کافا را اعلام و ایران و ازبکستان را به عنوان قدرت‌های اصلی این تورنمنت 2025 معرفی کرد. این رقابت‌ها با حضور 8 تیم و دو نماینده جام جهانی برگزار می‌شود.
واکنش AFC به پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل افغانستان
شنبه 1404/06/08 ساعت 08:37
واکنش AFC به پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل افغانستان
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی به دیدارهای انجام شده در اولین روز تورنمنت کافا 2025 پرداخت و از تیم ملی ایران تمجید کرد.
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
جمعه 1404/06/07 ساعت 16:30
پایان بازی
ایران(3) - افغانستان(1)؛ آغاز تورنمنت کافا با پیروزی ایران + خلاصه بازی
دیدار 2 تیم از ساعت 15:30 امروز جمعه در ورزشگاه «حصار استادیوم مرکزی » شهر دوشنبه تاجیکستان برگزار شد و با برتری ایران ونتیجه 3-1 به پایان رسید.
نظرات

آخرین اخبار
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت
سقوط یک پهپاد جنگی آمریکا در نزدیکی پایگاه چابلی جیبوتی+فیلم